76. oddíl Krhúti – Junák – český skaut, středisko 93 Praha, z.s.
Krhúti | Propagujte i svojí stránku
POČET NÁVŠTĚV
Celkem: 122584
Včera: 65
Dnes: 2
Průměr za poslední měsíc: 60.75
Průměr za poslední týden: 45.43
PŘIHLÁŠENÍ
Přezdívka:
Heslo:
registrace
POSLEDNÍ NÁVŠTĚVNÍCI
Šutr2 (před 283 dny 20:42:50)
Pepa (před 585 dny 15:32:57)
Pepa (před 594 dny 14:54:37)
Milan (před 608 dny 22:32:00)
Pepa (před 620 dny 16:14:12)
Pepa (před 708 dny 17:42:54)
Pepa (před 739 dny 16:09:01)
Hlína (před 759 dny 09:22:58)
Čonkin (před 858 dny 16:39:57)
Pepa (před 886 dny 17:44:15)
další...
PODÍVEJTE SE TAKÉ...

446 Zimní oddílový sněm a dvoudeňák vlčat

13. prosince 2013 - 15. prosince 2013
Krhútské teritorium Meziříčí u Tábora

Sraz: 13. prosince 2013 v 18:45:00, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra
Návrat: 15. prosince 2013 v 14:31:00, Hlavní nádraží
S sebou: dobrý spací pytel, karimatka, igelitová plachta pod karimatku (karimatka jinak nasákne vlhkost ze země), teplé oblečení, kulich (dobrý i na spaní), rukavice (více párů), dostatek rezervních ponožek, na spaní tepláky, svetr, tričko, dobré boty, které se nepromočí, oblečení raději starší, které se může ušpinit, propálit, baterka, nebrat indiánské věci, kdo má, bere si šerpu. Jídlo: vaří se na ohni, velice dobré jsou buřty nebo salám na opékání, pitná voda je k dispozici na místě, pro ochucení vody na pití je dobrý vitacit nebo něco podobného. společně budeme vařit čaj pro zahřátí.
Peníze: 250 Kč

Zimní sněm – zimní táboření v týpí patří k tradičním oddílovým akcím a je pro kluky pěkným a neobvyklým zážitkem. Spíme ve dvou týpí, v týpí hoří nepřetržitě oheň, kde se mohou kluci ohřát a případně sušit vlhké věci. Pokud mají kluci dobré vybavení, není třeba mít z této akce obavy. Pokud se LETOŠNÍ NOVÁČCI VELKÉHO ODDÍLU necítí na spaní v týpí, mohou spát s vlčaty v budově, zařídí se podle instrukcí pro vlčata. VLČATA SPÍ V BUDOVĚ a mají své instrukce na www.pavouci.krhuti.cz KUCHAŘSKÝ EXPERIMENT PRO ZÁJEMCE: Zájemci si mohou na sněmu vyzkoušet uvaření něčeho lepšího. Vezměte si alobal a následující suroviny: brambory, cibuli, papriku, maso, salám nebo buřty. Vše na místě nakrájíte na plátky, okořeníte, osolíte, zabalíte do alobalu a upečete v horkém popelu. Jako přísadu si můžete přivézt ještě horčici. Odborné rady vám dá Honzina.