583 Hra po městě

Hra po městě nás tentokrát zavedla do Kralup. Jakmile se i ti nejpomalejší ubytovali, začalo promítání druhého dílu velkofilmu k naší celoroční etapové hře Návrat do budoucnosti.

Na vlastní hru se vracíme vlakem  zpátky do Prahy. Skauti se proměnili v tajné agenty, kteří se infiltrují mezi zločince a mafiány japonské mafie a získávají postupně potřebné informace k jejich dopadení. Snaží se zjistit jména a funkce mafiánů a  získat usvědčující fotografie. Operují po celé Praze, prolézají štoly a různá tajuplná místa třeba v Prokopském údolí nebo na Botiči, využívají i městskou dopravu.

Vlčata objevují tajemství pražské hromadné dopravy, navštívila muzeum MHD a svoji cestu zakončila na staré, dnes už nefungující železniční trati na Vítkově.

V neděli s vlčaty zůstáváme v Kralupech, velký oddíl odjíždí ráno opět do Prahy dokončit, co se včera v pátrání nestihlo. Dost prší, ale přežíváme, my s vlčaty díky střeše u opuštěné restaurace v parku na Hostibejku. Po dlouhém a urputném soutěžení jsou výherci hry po městě velkého oddílu Tukan, Damian, Čolek, Minotaurus, Indián a Asterix za skauty, Rys, Hvězdář, Tygr a Vojta vyhráli hru po městě vlčat. Sláva vítězům a čest poraženým!