525 Putovní výprava velkého oddílu a dvoudeňák vlčat

  1. – 21. října 2018
    Kokořínský důl

    Sraz:19. října 2018 v 17:45 hodin, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra
    Návrat:21. října 2018 v 16:12 hodin, Hlavní nádraží

VELKÝ ODDÍL: spíme  pod  plachtami TARP, nezapomeňte aspoň 10 kolíků a provazy, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, starší oblečení, které se může umazat nebo propálit od ohně, pláštěnku, baterku. Věci sbalené v batohu na zádech, nic v ruce.

JÍDLO VELKÝ ODDÍL: každý rádce si nafasuje plynový vařič. Poté rádce určí jednoho schopného člena, který vezme dvoulitrovou láhev obyčejné vody. Družina vaří společně sobotní večeři. Dále bude mít družina teplý sobotní oběd – nějakou instantní polévku. A nakonec si vezměte pytlíkový čaj na sobotní a nedělní ráno.

PENÍZE VELKÝ ODDÍL: 200 Kč
Velký oddíl z pátku na sobotu přespí v terénu, v sobotu večer doputuje na základnu do Vidimi, kde budou po oba dny spát vlčata.

VLČATA: spíme obě noci v budově (Dům zaniklých řemesel Vidim). Na spaní karimatku, spacák, oblečení na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, starší oblečení, které se může umazat, do domu bačkory, pláštěnku, baterku. Věci sbalené v batohu na zádech, nic v ruce.

Batohy od vlaku v pátek a k vlaku v neděli odveze vlčatům Vašek autem, půjdou tedy nalehko.

JÍDLO VLČATA: teplé jídlo na sobotní večeři vaříme společně, potřebujete ešus a lžíci, suroviny nakoupíme společně, ostatní jídlo si přivezete svoje studené, tedy páteční večeři, kterou sníte ve vlaku, sobotní snídani a oběd, nedělní snídani a oběd.

PENÍZE VLČATA: 350 Kč