553 Sraz oddílů


18. – 20. září 2020
Měsíční údolí u Vlašimi

Sraz: pátek 18. září 2020 v 18:10 hodin, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra (POZOR, vlak odjíždí v 18:31 hodin)
Návrat: neděle 20. září 2020 v 15:27 hodin, Hlavní nádraží

S sebou: 

VELKÝ ODDÍL: na spaní plachtu TARP, nezapomeňte aspoň 10 kolíků a provazy. VLČATA: na spaní dostanou na místě plachtu TARP včetně kolíků a provazů, kterou jim pomůžeme postavit

VŠICHNI: igelit pod sebe, karimatku (stačí alumatka), spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, starší oblečení, které se může umazat nebo propálit od ohně, pláštěnku, baterku. Věci sbalené v batohu na zádech, nic v ruce.

Na srazovou hru každý malou lahvičku do cca 330 ml (např. prázdnou placatku), uzlovačku, zápisník, šátek, tužku.

Vezměte si oddílová trička a šátky, ať se reprezentujeme před ostatními oddíly. 

Nezapomeňte dvě roušky – na cestu vlakem v pátek a v neděli.

JÍDLO VELKÝ ODDÍL: teplé jídlo na sobotní večeři vaříme po družinách (nezapomeňte si nafasovat kotlíky), ostatní jídlo si přivezete svoje, tedy páteční studenou večeři, kterou sníte ve vlaku, sobotní snídani a oběd (ideální je buřt na opečení na ohni), nedělní snídani a studený oběd. Pitná voda je k dispozici na místě.

Rádci nezapomenou nakoupit suroviny na vaření v Praze. Rozdělíte je družinám do batohů v pátek na nádraží.

JÍDLO VLČATA: teplé jídlo na sobotní večeři vaříme společně, suroviny nakoupíme společně, potřebujete ešus a lžíci, ostatní jídlo si přivezete svoje, tedy páteční studenou večeři, kterou sníte ve vlaku, sobotní snídani a oběd (ideální je buřt na opečení na ohni), nedělní snídani a studený oběd. Pitná voda je k dispozici na místě.

Peníze: 230 Kč (vlak, poplatek za táboření, společné jídlo)

Sraz oddílů tentokrát připravuje Stopa, téma je Asterix a Obelix. Více na http://sraz-oddilu.desitka.cz

V příštím týdnu doplníme podle aktuální situace formality ke COVID – 19, čekáme na pokyny vedení Junáka (prohlášení o bezinfekčnosti atd.).