573 Závěrečná výprava velkého oddílu a vlčat

10. – 12. června 2022

Krhútské teritorium Meziříčí u Tábora

Sraz: pátek 10. června v 19:15 hodin na parkovišti u metra Roztyly, zde nás bude očekávat autobus s vlekem na kola.

Návrat: neděle 12. června v 16:30 hodin na parkoviště u metra Roztyly – vzhledem k očekávaným zácpám na silnicích nelze přesně odhadnout

Závěrečná výprava pro velký oddíl bude na kolech. Pojedeme tak jako na podzimní kolovku autobusem s vlekem na kola z Roztyl, spát budeme na naší louce v Meziříčí u Tábora, v sobotu a v neděli budeme jezdit po okolí Meziříčí a v neděli se zase autobusem s vlekem na kola vrátíme na Roztyly.

Vlčata pojedou také do Meziříčí (využijeme tedy autobus i pro ně), ale kola si brát nebudou. 

Kdo z velkého oddílu nebude mít kolo, zúčastní se programu s vlčaty.

Vybavení všichni:

Spíme pod Tarpy, nezapomeňte igelit pod sebe, kolíky (stačí hřebíky aspoň 150 mm) a dva provazy (cca dvoumetrové) na vypnutí Tarpu, dále karimatka, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnka, fungující baterka, pokud bude hezky, přibalte plavky a ručník.

Velký oddíl na kolo: lahev na pití alespoň litr a půl, HELMA, NÁHRADNÍ DUŠE, pumpička, oblečení na kolo – ideální jsou kraťasy, pokud někdo pojede v teplákách nebo šusťákách, jsou třeba úzké nohavice, aby se nepřimotávaly do řetězu. Nezapomeňte malý batůžek na kolo, kam se vejde pití, jídlo, pláštěnka, náhradní duše.

Vlčata na hry: nůž, papír a tužku

Jídlo velký oddíl: na pátek svoji studenou večeři, v sobotu svoji snídani, svůj oběd studený (kluci budou celý den na kolech), sobotní večeři vaříme společně, nezapomeňte na společné jídlo ešus a lžíci. Na neděli snídani a studený oběd. Pitná voda je na místě (studna).

Jídlo vlčata: na pátek svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani, svůj oběd – ideálně něco na oheň, sobotní večeři vaříme společně, nezapomeňte na společné jídlo ešus a lžíci. Na neděli snídani a studený oběd. Pitná voda je na místě (studna), každý si vezme lahev na vodu 1,5 l.

Peníze: 300 Kč