576 Kolovka

7.-9. října 2022

Mšeno

Sraz: 7. října 2022 v 19:15 hodin na parkovišti u metra Roztyly, zde nás budou očekávat dva autobusy s vleky na kola.

Návrat: 9. října 2022 v 17:00 – 17:30 hodin na parkoviště u metra Roztyly – vzhledem k očekávaným zácpám na silnicích nelze přesně odhadnout

Výprava se týká velkého oddílu i vlčat a zveme na ni i letošní nováčky vlčat. V pátek večer nás autobusy s vleky na kola dovezou do Mšena. Ubytováni budeme v místní sokolovně. Spát budeme „po skautsku“ čili na podlaze ve spacích pytlích na karimatkách. V sobotu vyrazíme na cyklotrasy do okolí Mšena. Večer uvaříme všem společné teplé jídlo. V neděli ráno opět vyrazíme na kola, na odpoledne máme opět objednané dva autobusy  s vleky na kola, které nás dovezou zpět do Prahy. Samozřejmě se na oba dny rozdělíme podle výkonnosti do několika skupin, s nejmladšími se nemusíme nijak honit, plánujeme trasy převážně po cyklostezkách mimo silnice.

S sebou: lahev na pití alespoň litr a půl, teplé oblečení, pláštěnka, kolo, helma, NÁHRADNÍ DUŠE, pumpička. 

OBLEČENÍ NA KOLO: ideální jsou kraťasy, pokud někdo pojede v teplákách nebo šusťákách, jsou třeba úzké nohavice, aby se nepřimotávaly do řetězu.

Spaní v budově v místnosti  na podlaze, čili spacák, karimatku, věci na spaní.

SOBOTNÍ VEČEŘI vaříme společně. Ostatní jídlo si zajistí každý sám, čili páteční večeři, sobotní snídani a sobotní studený oběd a snídani a studený oběd na neděli. Suroviny na vaření nakoupíme na místě. Nezapomeňte ešus a lžíci, ať máte z čeho jíst sobotní večeři.

Věci sbalené v batohu plus malý batůžek na kolo, kam se vejde pití, jídlo, pláštěnka, náhradní duše.

Peníze: 700 Kč  (autobus na pátek a neděli, ubytování, společná sobotní večeře)

Je potřeba, aby kluci na tuto akci neměli úplně malá dětská kola, ta jsou pro tuto akci nevhodná. Také je třeba, aby kola byla v dobrém technickém stavu, nutné jsou fungující brzdy a přehazovačka a utažené všechny šrouby. Minimální požadavky na jízdní kolo:
 – velikost kol: 20″
 – jízdní kolo nesmí být vybaveno přídavnými kolečky