589 Družinové výpravy velkého oddílu a samostatná výprava vlčat

2. – 4. června 2023

Družinová výprava – Káňata
Rodvínov / Jindřichův Hradec

Vede Salám + Papája + Svišť

Sraz: pátek 2. června 2023 v 18:20, Hlavní nádraží, jako obvykle (vlak jede v 18:46)
Návrat: neděle 4. června 2023 v 16:17, Hlavní nádraží

S sebou: tarpy na spaní, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, fungující baterku. Dále si vezměte si malý batůžek, plavky a ručník.

Vaření: sobotní večeře po družinách jako vždycky, ostatní jídlo si bere každý svoje, tedy na pátek studená večeře, na sobotu snídaně a studený oběd, na neděli snídaně a studený oběd do vlaku.

Peníze: 450 Kč


Družinová výprava – Lišáci
Kostelec nad Černými lesy / Sázava

Vede Lachtan + Tranďák + Tukan

Sraz: pátek 2. června 2023 v 17:45 hodin, Háje u pekařství Ječmínek (bus jede v 18:00)
Návrat: neděle 4. června 2023 v 16:00 hodin, Háje

S sebou: tarpy na spaní, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, fungující baterku. Dále si vezměte si malý batůžekplavky a ručník. Nezapomeňte si vzít lítačku, pojedeme příměstským autobusem.

Vaření: sobotní večeře po družinách jako vždycky, ostatní jídlo si bere každý svoje, tedy na pátek studená večeře, na sobotu snídaně a studený oběd, na neděli snídaně a studený oběd.

Peníze: 250 Kč

 
Družinová výprava – Netopýři
Dobříš / Řevnice

Vede Karatista + Matěj + Martin + Kiki

Sraz: pátek 2. června 2023 v 18:30, Smíchovské nádraží, terminál bus, u zastávky 125 směr Háje, s ohledem na rekonstrukci Barrandovského mostu, vyražte s !!!dostatečnou časovou rezervou!!! (bus jede v 18:55)
Návrat: neděle 4. června 2023 v 16:10, Hlavní nádraží

S sebou: tarpy na spaní, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, fungující baterku. Vezměte si jednu flašku navíc, ať máte minimálně dvě 1,5 l láhve. Nezapomeňte si vzít lítačku, pojedeme příměstským autobusem.

Vaření: sobotní večeře po družinách jako vždycky, ostatní jídlo si bere každý svoje, tedy na pátek studená večeře, na sobotu snídaně a studený oběd, na neděli snídaně a studený oběd do vlaku.

Peníze: 200 Kč

Samostatná výprava vlčata Pavouci

Krhútské teritorium Meziříčí u Tábora

Vede Milan + Krab + Nik

Sraz: pátek 2. června 2023 v 18:15 hodin, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra 

Návrat: neděle 4. června 2023 ve 16:17 hodin na Hlavní nádraží

S sebou tarpy na spaní, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, fungující baterku, pokud bude slušné počasí, plavky na koupání v potoce.

Na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani, svůj oběd, večeři vaříme společně, budou párky s bramborovou kaší, každý si přiveze tolik párků, kolik sní. Ostatní suroviny nakoupíme společně. Na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Pitná voda je na místě (studna), každý si vezme lahev na vodu.

Peníze: 300 Kč