0 Vánoční schůzka


Vánoční schůzka vlčat se konala ve staré klubovně na hřišti, velký oddíl měl schůzku v nové klubovně ve Výstavní. Její výhodou je velikost, do staré bychom se při našem počtu nevešli. S vlčaty nejdříve vyrábíme vánoční jablka a hodujeme. Kukuřice přinesl výbornou bábovku, ostatní cukroví či něco slaného. Pak Tkanička promítá sestřih filmů a fotek z dávné historie oddílu, vidíme, jak vypadal Radek, Tkanička, Drobek, Šéma, Jéža, Sirka, Medvěd a další, když jim bylo o deset let méně. Rozdáváme dárky, PF, plán výprav, pamětní knihy tábora a přihlášky na tábor nový

Schůzka vlčat skončila. Přesouváme se do Výstavní i s částí členstva velkého oddílu, někdo z nových členů totiž do Výstavní netrefí, a tak přišel sem. Ve Výstavní zatápíme v kamnech, rozsazujeme se, vybalujeme dárky a cukroví. Zahajujeme hrou Kufr. Pár slov k bodování a docházce v minulém období, chvilka písniček a spouštíme rozšířenou verzi Tkaničkova promítání. Honzina a já ukazujeme na různé postavy objevující se na plátně a hrajeme hru kdo to je. Koluje cukroví, zvláště Králík se vytáhnul.

Čas utíká, a tak podobně jako u vlčat začínáme s rozdáváním: PF, pamětní kniha tábora (vytvořil Tkanička s Veverkou) a dárky. Hromada dárků je značná, musí nastoupit několik rozdavačů, aby to odsejpalo. Pár slov k jednotlivým výpravám v novém roce a k táboru, pokřik a přání všeho dobrého. Medvěd s Tkaničkou vytvářejí u dveří živou bránu, každý vycházející dostává do jedné ruky přihlášku na tábor, do druhé ruky plán výprav.

Závěrem Dvorana slávy:

Stoprocentní docházka na výpravy od září velký oddíl: Biggles, Dominik, Klobouk, Máťa, nováčci od vstupu do oddílu Pepa a Samotář.

Zlatá desítka v sečteném bodování velkého oddílu od září do listopadu:

1. místo: Klobouk 299,5 bodů
2. místo: Karatista 299 bodů
3. místo: Křupka 279 bodů
4. místo: Dominik 268 bodů
5. místo: Máťa 261 bodů
6. místo: Šákul 260 bodů
7. místo: Pepa 246,5 bodů
8. místo: Biggles 240 bodů
9. místo: Ondra 236 bodů
10. místo: Hanuman 233 bodů

Stoprocentní docházka na výpravy od září vlčata: Blecha, Žralok, Furno

Zlatá pětka v sečteném bodování vlčat od září do listopadu:

1. místo: Tin-tin 86 bodů
2. místo: Blecha 80 bodů
3. místo: Filuta 75 bodů
4. ? 5. místo: Kukuřice 73 bodů, Žralok 73 bodů

Napsat komentář