445 Florbalový turnaj Krhnaj


Zahajujeme dopoledne v obou tělocvičnách TURNAJEM VLČAT. Ze čtyř týmů jsme vytvořili jednu herní skupinu, kde hraje každý s každým s odvetou, podle výsledného součtu jsme stanovili konečné pořadí. Bodové zisky: 2 ? 1 ? 0 (vítězství ? remíza ? prohra), v případě rovnosti bodů rozhodovalo skóre, zápas trval 2 x 7 minut, věk do ročníku 2002 včetně, tým 4+1 se střídáním, maximální počet lidí v týmu deset.
A jak to dopadlo:
1. místo UFO – bodový zisk 11 bodů
2. místo: Matlácký florbalový klub Rychlíci (což je jeden z týmů našich vlčat) – 9 bodů
3. místo: Komando (druhý z našich týmů) – 4 body
4. místo: vlčata z Bílé Hory ? 0 bodů
Po odehrání turnaje vlčat vyrážíme společně s UFO a vlčaty z Bílé Hory do lesoparku, abychom zahráli společně pár klasických her jako vyvolávání čísel, král vysílá své vojsko, vybíjenou, hu-tu-tu, liščí ocásky. Kluci z Bílé Hory nás naučili novou hru běh s lanem.
V tělocvičnách následoval TURNAJ KATEGORIE SKAUTI. Hrajeme na týmy 3+1 s maximem v týmu 10 lidí, stáří do 16 let. Ve dvou základních skupinách po třech týmech podle nalosování hraje každý s každým s odvetou. Pak pokračujeme první a druzí křížem mezi skupinami, pak v jedné tělocvičně třetí ze skupin spolu o 5. a 6. místo a ve druhé tělocvičně o 3. a 4. místo a nakonec finále. Body: 2 ? 1 ? 0 (vítězství ? remíza ? prohra), v případě rovnosti bodů rozhoduje skóre, zápas 2 x 10 minut.
Bodové zisky v A skupině: Popeláři z Brna (náš tým) – 5 bodů, Ostrá sekera – 6 bodů, Špekotým (náš tým) – 1 bod, čili vítězí Ostrá sekera, druzí Popeláři z Brna, třetí Špekotým. V B skupině Hmyzáci (náš tým) získali 3 body, Jeleni (Ostrá sekera) 1 bod, UFO 8 bodů, čili vítězí UFO, druzí Hmyzáci, třetí Jeleni. V souboji o postup vítezí Ostrá sekera nad Hmyzáky a UFO nad Popeláři z Brna a konečné pořadí zní:
1. místo UFO
2. místo Ostrá sekera
3. místo Popeláři z Brna
4. místo Hmyzáci
5. místo Jeleni
6. místo Špekotým
Závěrečné exhibiční utkání mezi UFO a Krhúty vyhrálo letos UFO. Zvláštní ocenění patří Ostré sekeře, která kvůli Krhnaji přijela až z Kostelce nad Orlicí.

Napsat komentář