481 Dřevárna


V březnu opět v Kunraticích, letos třetí ročník od změny lokality z hradu Zvířetice. Osvědčené místo kousek od metra není důvod měnit za jiné. I složení účastníků zůstává stejné: Krhúti, Baggar, Hydra, Banshee? s. Známé tváře: Ivo – Olórin, Žába, Wingy, Žákajda, Jezevec, Blizzy, Goldie a další z Hydry a Banshee? s, Kristián ? Smajlík z Baggaru. Naši roveři letos převzali role CP ? cizích postav, zahráli si čaroděje, vlky, medvědy, slepice a podobně, starší z ostatních part dělají velitele družinek nebo hrají hlavní postavy příběhu. Specialita letošního ročníku ? Wingy přijela s kočárkem a její malý Vojta hraje spolu s ní.
Na úvodním nástupu se rozdělujeme do družinek. Opět tedy rozruch na Chodově u sochy Budovatele, kde je najednou zvýšený výskyt elfů a skřetů, jak napsal Tkanička na oddílovém facebooku. Odhadem je nás osmdesát až devadesát. Děj letošní dřevárny dále rozvíjí známý příběh, takže nesmí chybět modlitba k lordu Rahlovi vedená Blizzym. Střídají se boje, plnění úkolů, tréninky družinek, magické obřady, hra v kostky nebo sbírání bylinek. Družinky získávají zlaťáky a stříbrňáky a postupně si zvyšují počty životů, své schopnosti atd..
Bitva byla vydařená, semtam si nás i někdo fotil a vyzvídal, co jsme zač a co se to tu odehrává. Díky Kapslíkovi ? Arienovi a ostatním organizátorům za velmi kvalitní akci, díky Šutrovi za pěkné a hned v neděli zveřejněné video z akce. Kvalita plus aktuálnost ? CNN by to nedokázala lépe. A ostatně ? kde zaspal její štáb?

Napsat komentář