510 Florbalový turnaj Krhnaj


Na letošním Krhnaji opakujeme osvědčené schéma. Dopoledne turnaj vlčat a velký oddíl v lezeckém centru na Smíchově, odpoledne turnaj skautů a vlčata v Jumpparku. Týmy v kategorii skautů posílili kamarádi, které si kluci pozvali. Lezecké centrum i Jumppark jsou osvědčené zábavy a asi není třeba je blíže popisovat.
Herní systém Krhnaje jsme zvolili nejjednodušší možný ? každý s každým bez odvety. Tento systém nám v průběhu uplynulých ročníků vykrystalizoval jako nejlepší pro situaci, kdy nelze dopředu odhadnout souměřitelnost jednotlivých týmů. Proč hrát odvetu s týmem, který nám to nandal 20.0? Kromě toho takto hrají všechny týmy stejný počet zápasů a nám jde hlavně o to si co nejvíc zahrát a utkat se s co nejvíce týmy.
Jak vypadá výsledková listina letošního ročníku Krhnaje?
První místo v kategorii vlčat ? Borcy (psáni s tvrdým y, tři vítězství, žádná prohra), druhé místo v kategorii vlčat ? Tygři (dvě vítězství, jedna prohra s Borcy 0.5), třetí místo v kategorii vlčat ? Mafiáni ( jedno vítězství, dvě prohry), čtvrté místo Vlcy (psáni s tvrdým y a měli tři prohry).
První místo v kategorii skautů ? Komická sranda (čtyři vítězství), druhé místo – Drakoušové (tři vítězství, jedna prohra), třetí místo – Tranďáci (jedno vítězství, jedna remíza, dvě prohry), čtvrté místo ? 50 procent Opatoff (jedno vítězství, jedna remíza, dvě prohry, mezi třetím a čtvrtým místem rozhodlo skóre), páté místo ? TCVP (čtyři prohry). Nástup, diplomy, poháry, čokolády za odměnu a jdeme domů.

Napsat komentář