Nepovinná voda Sázava

  1. června 2018
    Sázava z Čerčan do Týnce Sraz: 2. června 2018 v 08:00, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra
    Návrat: 2. června 2018 v 18:35, Hlavní nádraží
    S sebou: oblečení do lodi (tričko, šusťáky) a boty do vody (staré plátěnky s pevnou špičkou, řeka má kamenité dno), jídlo a pití na celý den, jedenkrát rezervní oblečení do lodi pro případ, že se vykoupete, ostatní vybavení, tedy vestu dostanete na místě, do dvojice dostanete na místě jeden barel. Vezměte si všichni vylejvačku (uříznutou Pet lahev nebo něco podobného) a provazy (prádelní šňůra) na navázání lodě a přivázání věcí. Dále Open card na vlak, ať můžeme koupit lístek až ze Zbraslavi
    Peníze na vlak: 50 KčAkce se týká těch, kteří se přihlásili a zaplatili, tedy: VELKÝ ODDÍL: Matěj, Krab, Nik, Ananas, Ondra, Martin, Myšák, Milan, Vašek, Lachtan, VLČATA: Damián, Kamzík, Krokouš, Kiki, Štika, Svišť. Jedeme na kanoích, jako zadáci jedou vždy dospělí nebo zkušení starší členové. Všichni samozřejmě jedou na lodi ve vestách, které dostaneme na místě společně s loděmi.

Při zpáteční cestě můžete vystoupit na Kačerově, avšak na Kačerově vás pouze vysadíme z vlaku a nebude tam nikdo dospělý, kdo by s vámi počkal a předal vás rodičům. Koho si tedy budou po výpravě vyzvedávat rodiče, pojede zpátky na Hlavní nádraží.