530 Hra po městě

25. – 27. ledna 2019
Kutná Hora

Sraz: 25. ledna 2019 v 19:30 hodin, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra
Návrat: 27. ledna 2019 v 15:52 hodin, Hlavní nádraží

S sebou: spíme ve skautských klubovnách v Kutné Hoře, v jedné klubovně velký oddíl, v jedné klubovně vlčata. Potřebujete spacák, karimatku, tričko a tepláky na spaní, přezůvky. V klubovnách se topí. Na ven teplé oblečení, kvalitní boty, alespoň dvoje náhradní ponožky, reflexní pásky. Vezměte si malý batůžek, do kterého si dáte v sobotu jídlo a pití, budeme celý den venku.

NA HRU PO MĚSTĚ: velký oddíl i vlčata každý tužku a papír

VAŘENÍ VELKÝ ODDÍL: sobotní večeře po družinách jako vždycky, ale jídlo nakoupíme až na místě v Bille, k dispozici je kuchyňka, družinové kotlíky neberte, nějaké hrnce v kuchyňce budou, ešusy si vezměte. Ostatní jídlo si bere každý svoje, tedy na pátek studená večeře, na sobotu snídaně a studený oběd, na neděli snídaně a studený oběd do vlaku.

VAŘENÍ  VLČATA: sobotní teplou večeři budou vlčata vařit společně, suroviny nakoupíme  společně,  vezměte si ešus a lžíci. Ostatní jídlo si bere každý svoje, tedy na pátek studená večeře, na sobotu snídaně a studený oběd, na neděli snídaně a studený oběd do vlaku.

Peníze:  300 Kč

Jedeme společně velký oddíl i vlčata, program bude ale oddělený. Hru pro velký oddíl připravují Králík a Tintin, hru pro vlčata připravuje Ondra.