533 Pochod drsných mužů a dvoudeňák vlčat

29 . – 31. března 2019
Havlíčkův Brod

Sraz: 29. března 2019 v 18:40 hodin, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra (POZOR – PŘIJĎTE VČAS – vlak odjíždí v 19:03)
Návrat: 31. března 2019 v 15:52 hodin, Hlavní nádraží

S sebou: spíme ve skautské klubovně v Havlíčkově Brodě. Potřebujete spacák, karimatku, tričko a tepláky na spaní, přezůvky. V klubovně se topí. Na ven teplé oblečení, kvalitní boty, alespoň dvoje náhradní ponožky, pláštěnku, REFLEXNÍ PÁSKY. Vezměte si malý batůžek, do kterého si dáte v sobotu jídlo a pití, budeme celý den venku. Velký oddíl – nezapomeňte fungující BATERKU.

BAZÉN: v neděli ráno půjdeme na hodinu do krytého bazénu. Vezměte si plavky, ručník, mýdlo a igelitku, do níž si pak zabalíte mokré plavky a ručník

VAŘENÍ VELKÝ ODDÍL: na výpravě si vaří tentokrát každý sám, k dispozici je kuchyňka. Ešus vlastní. Jídlo na pátek: večeře, na sobotu: snídaně, studený oběd, večeře (POZOR – delší trasy Pochodu drsných mužů jsou letos navrženy bez mezizastávek v klubovně, naplánujte si podle toho svoji sobotní večeři), na neděli snídaně a studený oběd do vlaku.

VAŘENÍ VLČATA: vlčata budou společně vařit sobotní teplou večeři. Vezmou si tedy svoje jídlo na páteční večeři, sobotní snídani a studený oběd, nedělní snídani a nedělní studený oběd. Ešus a lžíce vlastní. 

Peníze velký oddíl: 400 Kč včetně bazénu

Peníze vlčata: 430 Kč včetně bazénu a peněz na společnou večeři

Jedeme společně velký oddíl i vlčata. Program bude ale oddělený. Velký oddíl vyrazí na trasu Pochodu drsných mužů, kterou navrhl Králík. Vlčata se vydají samostatně na krátkou trasu s hrami pod  vedením  Milana. Členové velkého oddílu se odpoledne podle své volby připojí k vlčatům nebo budou pokračovat v další části Pochodu drsných mužů.