535 Družinové výpravy a samostatná výprava vlčat

26 . – 28. dubna 2019


LIŠÁCI okolí Zruče nad Sázavou, doprovod Lachtan Sraz: pátek 26.4. 16:30 hodin metro Roztyly u východu z metra na konci placeného prostoru Návrat: neděle 28.4. 15:52 Hlavní nádraží. Peníze: 200 Kč (cena včetně společné sobotní večeře) Spíme  pod  plachtami TARP, potřebujete aspoň 10 kolíků a dva provazy na vypnutí TARPU, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, baterku. Věci sbalené v batohu na zádech, nic v ruce. Na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani a studený oběd, společně vaříme sobotní večeři, na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Ešusy vlastní, nezapomeňte družinový kotlík.

NETOPÝŘI Krty u Rakovníka, doprovod Tkanička Sraz: pátek 26.4. 18:40 hodin metro Vltavská u východu z metra na konci placeného prostoru Návrat: neděle 28.4. 15:00 hodin metro Vltavská Peníze: 150 Kč (cena včetně společné sobotní večeře) Spíme  pod  plachtami TARP, potřebujete aspoň 10 kolíků a dva provazy na vypnutí TARPU, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, baterku. Věci sbalené v batohu na zádech, nic v ruce. Na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani a studený oběd, společně vaříme sobotní večeři, na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Ešusy vlastní, nezapomeňte družinový kotlík.


KÁŇATA Okolí Českých Budějovic – prozkoumávání mytického lesa a večerní expedice, doprovod Medvěd Sraz: pátek 26.4. 17:35 hodin Hlavní nádraží, v levé části haly u výstupu z metra Návrat: neděle 28.4. 16:27 hodin na Hlavní nádraží Peníze: 300 Kč (cena včetně společné sobotní večeře) Spíme  na skautské základně Valcha v Budějovicích, potřebujete karimatku, spacák, věci na spaní, dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, baterku, přezůvky na základnu. Věci sbalené v batohu na zádech, nic v ruce. Na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani a studený oběd, společně vaříme sobotní večeři (k dispozici je kuchyňka), na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Ešusy vlastní, nezapomeňte družinový kotlík.

PAVOUCI Okolí Červené nad Vltavou, doprovod Milan, Ondra, Vašek Sraz: pátek 26.4. 19:00 hodin Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra Návrat: neděle 28.4. 16:27 hodin  na Hlavní nádraží Peníze: 300 Kč (cena včetně společné sobotní večeře) Spíme na skautském tábořišti blízko Orlické přehrady. Na spaní dostanou vlčata na místě plachtu TARP, vezmou si tedy igelit pod sebe, karimatku (stačí alumatka), spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, baterku, plavky, tužku, papír, na pitnou vodu lahev 2 litry. Vaření na ohni, ideální věc k jídlu je opékat buřty, na pátek studenou večeři, na sobotu snídani, oběd, na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Sobotní večeři vaří vlčata společně, suroviny nakoupíme společně, nezapomeňte ešus a lžíci.