536 Dvoudenní výprava velkého oddílu a vlčat

Výpravu pojmeme částečně pracovně. Rozdělíme se na dvě skupiny. Vybraní starší kluci z velkého oddílu pojedou pod vedením Tkaničky, Lachtana a Králíka pracovat na naše letní tábořiště do Bořic. Mladší kluci z velkého oddílu a vlčata pojedou společně pod vedením Milana, Ondry, Vaška, Karatisty, Tintina na naše tábořiště do Meziříčí (tam kde jsme byli na Tajemství traperovy pánve). Také zde budeme trochu pracovat na zvelebení tábořiště, kromě toho si zahrajeme velkou hru, kterou připravuje Vašek.

VLČATA A MLADŠÍ KLUCI Z VELKÉHO ODDÍLU

Sraz: pátek 10. května v 19:00 hodin Hlavní nádraží, v levé části haly u výstupu z metra 

Návrat: neděle 12. května ve 14:27 hodin na Hlavní nádraží

Peníze: 250 Kč

VELKÝ ODDÍL: spíme  pod  plachtami TARP, potřebujete aspoň 10 kolíků a dva provazy na vypnutí TARPU, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, baterku. Na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani, oběd dle uvážení (ideální věc k jídlu je opékat buřty), společně vaříme sobotní večeři, na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Ešusy vlastní. Pokud bude hezky, přibalte plavky.

VLČATA: na spaní dostanou vlčata na místě plachtu TARP, vezmou si tedy igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, baterku. Na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani, oběd dle uvážení (ideální věc k jídlu je opékat buřty), společně vaříme sobotní večeři, na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Ešusy vlastní. Pokud bude hezky, přibalte plavky.

STARŠÍ KLUCI Z VELKÉHO ODDÍLU, tedy konkrétně Králík, Ananas, Krab, Martin, Matěj, Mogadišu, Nik, Papája, Tranďák

Sraz: pátek 10. května v 18:45 hodin Hlavní nádraží, v levé části haly u výstupu z metra 

Návrat: neděle 12. května v 15:49 hodin na Hlavní nádraží

Peníze: 250 Kč

Spíme pod plachtami TARP, bližší instrukce ohledně jídla  a vybavení dostanete do Tkaničky, vezměte si čtyři litry vody na pití (kdyby nebylo kde ve vesnici dobrat, studánka bude určitě suchá), pokud bude hezky, přibalte plavky.