541 Kolovka

4. – 6. října 2019
Český ráj 

Sraz: 4. října 2019  v 19:15 hodin u vstupu na hřiště, na kterém je klubovna vlčat (tedy hřiště školy Schulhoffova, vstup na hřiště z ulice Květnového vítězství, vedle Squashpointu)
Návrat: 6. října 2019 v 17:00 hodin před klubovnu vlčat

S sebou: lahev na pití alespoň litr a půl, teplé oblečení, pláštěnka, kolo, které je v pořádku, helma, NÁHRADNÍ DUŠE, pumpička.  Spaní v budově v místnosti  na podlaze, čili spacák, karimatku, věci na spaní. SOBOTNÍ VEČEŘI vaříme společně (velký oddíl pod vedením rádců po družinách, vlčatům uvaří dospělí), vaříme na venkovním ohništi. Ostatní jídlo si zajistí každý sám, čili páteční večeři, sobotní snídani a studený oběd a snídani a studený oběd na neděli. Družiny velkého oddílu nezapomenou kotlíky. Nezapomeňte ešus a lžíci, ať máte z čeho jíst sobotní večeři. Věci sbalené v batohu plus malý batůžek na kolo, kam se vejde pití, jídlo, pláštěnka, náhradní duše.

Peníze:  350 Kč  (autobus na pátek a na neděli, ubytování, společná sobotní večeře)

Máme  objednaný  autobus  s vlekem na kola, který nás v pátek večer doveze do rekreačního střediska u rybníka Pařez (blízko Jičína), tady se ubytujeme. Spát budeme „po skautsku“ čili v jedné  velké místnosti na podlaze ve spacích pytlích na karimatkách.  V sobotu ráno vyrazíme na cyklotrasy v Českém ráji, samozřejmě se rozdělíme podle výkonnosti do několika skupin, s nejmladšími se nemusíme nijak honit, naplánujeme trasu v délce kolem pětadvaceti kilometrů na celý den a uvidíme, jak nám to bude šlapat. Večer uvaříme všem společné teplé jídlo.  V neděli dopoledne projedeme ještě nějakou kratší  trasu, pak zabalíme a vyrazíme opět autobusem domů.

Připravte si na tuto výpravu svoje kola, abyste je měli v dobrém technickém stavu.

VLČATA – úplně malá dětská kola jsou na tuto akci nevhodná!!!! 

Minimální požadavky na jízdní kolo:
– velikost kol: 20″
– jízdní kolo nesmí být vybaveno přídavnými kolečky