542 Samostatná výprava vlčat, Putovní výprava velkého oddílu

Samostatná výprava vlčat

18. – 20. října 2019

Krhútské teritorium Meziříčí u Tábora

Sraz: pátek 18. října 2019 v 19:00 hodin Hlavní nádraží, v levé části haly u výstupu z metra 

Návrat: neděle 20. října 2019 ve 14:27 hodin na Hlavní nádraží

Peníze: 200 Kč

Vlčata spí na tábořišti ve srubu, kde máme palandy a kamna. Starší  vlčata  mohou spát pod plachtami TARP. Potřebujete spacák (kvalitní s komfortem do mínusových teplot, ve srubu můžeme zatopit, ale kamna do rána vyhasnou), karimatku, igelit pod sebe, tričko a tepláky na spaní, teplé oblečení, kvalitní boty, alespoň troje teplé náhradní ponožky, pláštěnku,  fungující baterku, TARPY dostanete na místě. 

JÍDLO: na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani, oběd dle uvážení (ideální věc k jídlu je opékat buřty), společně vaříme sobotní večeři, na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Ešusy vlastní. Pitná voda je k dispozici na místě, každý si vezme lahev alespoň 1 litr. Na hry šátek, tužku, papír.

Putovní výprava velkého oddílu

18. – 20. října 2019

Okolí Máchova jezera

Sraz: pátek 18. října 2019 v  18:45 hodin na Hlavním nádraží

Návrat: neděle 20. října 2019 v  14:49 hodin na Hlavní nádraží

Peníze: 200 Kč

Spíme  pod  plachtami TARP, nezapomeňte aspoň 10 kolíků a provazy, igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, starší oblečení, které se může umazat nebo propálit od ohně, pláštěnku, baterku. Věci sbalené v batohu na zádech, nic v ruce.

Nováčci si na schůzce vyfasují plachtu TARP oproti výpůjční kartě podepsané od rodičů. Karta je k vytisknutí v příloze nebo ji mohou rodiče podepsat přímo na schůzce.

JÍDLO: na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani, sobotní oběd studený vlastní, sobotní večeři vaří družina společně, na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Ešusy vlastní. Každý bude mít alespoň 1,5 l lahev s vodou, samozřejmě po cestě budeme vodu dobírat.