547 Hra po městě

24. – 26. ledna 2020
Pardubice

Sraz: 24. ledna 2020 v 19:00 hodin, Hlavní nádraží v levé části haly u výstupu z metra

(POZOR, přijďte včas, VLAK ODJÍŽDÍ 19:23)

Návrat: 26. ledna 2020 v 14:39 hodin, Hlavní nádraží

S sebou: spíme ve skautské klubovně v Pardubicích. Potřebujete spacák, karimatku, tričko a tepláky na spaní, přezůvky. V klubovně se topí. Na ven teplé oblečení, kvalitní boty, alespoň dvoje náhradní ponožky, reflexní pásky. Vezměte si malý batůžek, do kterého si dáte v sobotu jídlo a pití, budeme celý den venku.

NA HRU PO MĚSTĚ: velký oddíl i vlčata každý tužku a papír, vlčata navíc šátek

VAŘENÍ VELKÝ ODDÍL: sobotní večeře po družinách jako vždycky, ale jídlo nakoupíme až na místě, k dispozici je kuchyňka, družinové kotlíky neberte, nějaké hrnce v kuchyňce budou, ešusy si vezměte. Ostatní jídlo si bere každý svoje, tedy na pátek studená večeře, na sobotu snídaně a studený oběd, na neděli snídaně a studený oběd do vlaku.

VAŘENÍ  VLČATA: sobotní teplou večeři budou vlčata vařit společně, vezměte si ešus a lžíci. Ostatní jídlo si bere každý svoje, tedy na pátek studená večeře, na sobotu snídaně a studený oběd, na neděli snídaně a studený oběd do vlaku. Nezapomeňte na sobotu dostatečně velkou lahev na pití aspoň 1,5 litru

Peníze:  400 Kč

Jedeme společně velký oddíl i vlčata, program bude ale oddělený. Hru pro velký oddíl připravuje Králík, hru pro vlčata připravuje Ondra.