556 Samostatná výprava vlčat a samostatná výprava velkého oddílu

14. – 16. května 2021

INFORMACE PRO VLČATA (informace pro velký oddíl naleznete níže):

Místo: Krhútské teritorium Meziříčí u Tábora

Sraz: pátek 14. května 2021 v 18:00 hodin na Hlavním nádraží v levé části haly (pokud se díváte směrem ke kolejím) u výstupu z metra 

Návrat: neděle 16. května 2021 ve 14:33 hodin na Hlavní nádraží

Peníze: 200 Kč

Na spaní dostanou vlčata na místě plachtu Tarp (podle nařízení vlády spíme v Tarpech po jednom, jak Tarp vypadá je vidět na fotografiích z akcí na webu), vezmou si tedy igelit pod sebe, karimatku, spacák, věci na spaní (tepláky, tričko, mikina, silné ponožky), dobré boty, aspoň dvoje rezervní ponožky, pláštěnku, fungující baterku.

Do vlaku potřebujete respirátor, nezapomeňte čestné prohlášení o testu na COVID ne starší 72 hodin – KDO NEBUDE MÍT, NA VÝPRAVU JET NEMŮŽE.

Na páteční večer svoji studenou večeři, na sobotu ráno svoji snídani, svůj oběd a svoji večeři (dle uvážení – ideální věc k jídlu je opékat buřty), na neděli snídani a studený oběd do vlaku. Pitná voda je na místě (studna), každý si vezme lahev na vodu. Vezměte si také hrnky, kdybychom dělali společně čaj. Na hry: šátek, tužku, papír, tři papírové míčky (zmačkat noviny a omotat izolepou), svíčku (obyčejnou velkou – prodává se v drogerii pod názvem konzumní svíčka), uzlovačku (pokud ji už máte).

INFORMACE PRO VELKÝ ODDÍL:

Místo: Dub u Vlašimi

Sraz:  pátek 14. května 2021 v 18:00 hodin na Hlavním nádraží

POZOR – protože hromadné akce jsou povoleny jen do třiceti osob a vlčata mají sraz ve stejnou dobu, sejde se velký oddíl mimořádně v pravé části haly (pokud se díváte směrem ke kolejím) u výstupu z metra, tedy tam, kde je v hale Billa

Návrat: neděle 16. května 2021 v 15:36 hodin na Hlavní nádraží

Peníze: 200 Kč

S sebou: každý svůj Tarp (+ tyčky, kolíky, provázky, podle nařízení vlády spíme v Tarpech po jednom), funkční baterku. Vaří se společně sobotní večeře, ale každý bude mít svůj ešus/misku a lžíci. Lahev na pití alespoň 1,5 litru.

Do vlaku potřebujete respirátor, nezapomeňte čestné prohlášení o testu na COVID ne starší 72 hodin – KDO NEBUDE MÍT, NA VÝPRAVU JET NEMŮŽE.