476 Florbalový turnaj Krhnaj


Jubilejní desátý ročník florbalového turnaje Krhnaj skončil pro Krhúty nečekaně úspěšně. Začněme ale po pořádku. Podle osvědčeného schématu jsme nejprve odehráli dopoledne turnaj vlčat. Nakonec nastoupily jenom tři týmy, dva naše (pojmenované podle šestek ale namíchané) a jeden tým Ostré sekery. Ostrá sekera, jejímž mateřským přístavem je Kostelec nad Orlicí, musela ráno vyřešit malé zpoždění vlaku, takže nejprve běháme v tělocvičně s našimi vlčaty opičí dráhu a nezávazně trénujeme Po příjezdu Ostré sekery jsme odehráli zápasy systémem každý s každým bez odvety. Po vyhlášení výsledků Ostrá sekera vyrazila na prohlídku Prahy a zajezdit si na eskalátorech, naše vlčata pokračovala do klubovny velkého oddílu, kde se naobědvala a pak vyrazila zahrát pár her do lesoparku. Zima a poletující sněhové vločky nás asi po hodině a půl přesvědčily, že lépe bude v klubovně. Vrátili jsme se tedy do ní, zatopili si a zahráli pár her vevnitř.
Velký oddíl naopak lesoparkem zahájil, ráno bylo ještě krásně a tak jsme dali hodinku softbalu. Poté jsme se přesunuli do tělocvičen. V turnaji skautů nastoupilo pět týmů, Krhúti hráli po družinách, jeden tým postavil tradičně oddíl UFO a jeden tým Ginkgo. Herní systém ? každý s každým bez odvety. Lišáky a Káňata posílila některá vlčata. Po turnaji zbyl čas na pár nezávazných utkání , kde se týmy rozdělily podle věku napříč oddíly. Korunou turnaje se stal zápas dospělých Krhúti versus UFO. Atmosféra byla opravdu nabitá, mohutné fandění podporovala Vaškova trumpetka, výsledek byl do poslední chvíle nejistý a velmi těsný ? vyhráli jsme 6.5.
Výsledky turnaje vlčat:
Zelená ? Modrá 4.5, Ostrá sekera – Modrá 2.3, Ostrá sekera – Zelená 3.1
Vítězové Modrá, druzí Ostrá sekera, třetí Zelená
Výsledky turnaje skautů:
UFO- Ginkgo 13.0, Káňata ? Ginkgo 12.0, Lišáci ? Ginkgo 14.0, Netopýři ? Ginkgo 9.2, Káňata ? UFO 9.5, Lišáci ? UFO 8.4, Netopýři ? UFO 1.3, Lišáci ? Káňata 5.4, Netopýři ? Káňata 2.12, Netopýři ? Lišáci 2.10
Výsledné pořadí: Lišáci, Káňata, UFO, Netopýři, Ginkgo

Napsat komentář